Aktiviteterne med børnene

Den primære opgave for mange af de frivillige i Bedste i Børnehuset er at lave aktiviteter med børnene. I samarbejde med pædagogerne i de enkelte børnehuse definerer de frivillige de projekter, som både de selv og børnene får mest glæde af at lave sammen.

For at skabe en god kontakt mellem børn og frivillige foregår aktiviteterne altid i mindre grupper (max 5 børn) og de frivillige har ikke ansvar for at lave andet end den aftalte aktivitet i det aftalte tidsrum. Som frivillig er man tilknyttet den samme vuggestue eller børnehave for at sikre kontinuitet og tryghed for både børn, pædagoger og frivillige.

Vi forventer

For at blive frivillig kræver det ikke, at man har arbejdet med børn tidligere eller at man har en lang pædagogisk uddannelse. Til gengæld er det vigtigt, at man er et menneske med overskud, og at man kan rumme børnene og give dem opmærksomhed og omsorg.

Da man som frivillig i Bedste i Børnehuset har tæt kontakt til børn og kan komme i besiddelse af personfølsomme oplysninger, indgår alle frivillige en skriftlig aftale med foreningen og der indhentes børneattest. Læs evt. Aftale om frivilligt arbejde Bedste i Børnehuset.

Hvis du har lyst til at blive frivillig i Bedste i Børnehuset, så send en mail til bedsteiboernehuset@gmail.com eller kontakt formand eller næstformand. Find kontaktoplysninger her