Bliv frivillig i Bedste i Børnehuset

Har du lyst til leg, højtlæsning, brætspil, gåture og andre aktiviteter med børnene, så meld dig som frivillig Bedste i Børnehuset.

Den primære opgave for mange af de frivillige i Bedste i Børnehuset er at lave aktiviteter med børnene og dermed skabe relationer mellem generationerne.

I samarbejde med pædagogerne i de enkelte børnehuse defineres de frivilliges ønsker, så både de frivillige selv og børnene får mest glæde af at være sammen.

En gang om måneden er vi også i Frivilligcentret på Rustenborgvej 2A, hvor vi laver teater, synger og laver lidt kreative ting med nogle børn fra Børnehusene.

De frivillige Bedster mødes ca. 5 gange om året til netværksmøde, til sommerudflugt og julemøde samt generalforsamling og fælles udflugter til brug for inspiration for vores teaterdage med børnene, som afholdes den 1. onsdag i måneden i Frivilligcentret på Rustenborgvej 2A.

 

For at blive frivillig kræver det ikke, at man har arbejdet med børn tidligere, eller at man har en lang pædagogisk uddannelse. Til gengæld er det vigtigt, at man har lyst og overskud til, at være sammen med børnene og være med til at skabe relationer mellem generationerne.

Som frivillig i Bedste i Børnehuset har man tæt kontakt til børn og kan komme i besiddelse af personfølsomme oplysninger. Derfor indgår alle frivillige en skriftlig aftale med foreningen og der indhentes børneattest. Læs evt. Aftale om frivilligt arbejde Bedste i Børnehuset.

Hvis du har lyst til at blive frivillig i Bedste i Børnehuset, så send en mail til bedsteiboernehuset@gmail.com eller se kontakt